Nieuwsberichten van zondag 9-8-2020

Dag lieve mensen,

Daar zijn na 14 dagen weer “nieuwsberichten”.

Om te beginnen staat er een nieuwe overweging van Ghislaine op de website, horende bij de lezingen van het weekend van 22 augustus. Van harte aanbevolen!

Zelf kreeg ik wat reacties van herkenning op het stukje dat ik 14 dagen geleden plaatste. Laat ieder zich van harte uitgenodigd voelen om via deze rubriek te delen wat je raakt en bezig houdt.

Vanmiddag was ik bij Clary, die iedereen van harte groet. Ze had deze week bezoek gehad van Marga/Tariqua van Heemskerk, die gaste was van Ons Huis in de Barendrechtse jaren. Hun ontmoeting had Clary erg geraakt. Marga/Tariqua heeft een boek uitgegeven over haar leven. Op de achterflap staat o.a. het volgende:

“Na een leven van diep geestelijk lijden en een hartstochtelijke zoektocht naar God, van wie ze bevrijding verwachtte, gaf Tariqua het op en sprong op 41-jarige leeftijd voor de trein. Op wonderbaarlijke wijze bleef ze – weliswaar gehandicapt -  in leven. In dankbaarheid draagt Tariqua dit boek op aan alle geestelijk lijdende mensen. Door haar geschiedenis te vertellen, hoopt ze mensen te overtuigen dat redding voor iedereen bereikbaar is. Want: “niets in de wereld is zo zwaar beschadigd, dat de hand van God het niet kan herstellen.””

Het boek heet “Niet in zachte zetels”. Subtitel: het verslag van een genezing. Het kost €17,95 met €2,50 verzendkosten. Het ISBN nummer is: 978-94-93175-13-6

Ik zal twee exemplaren bestellen, zodat het kan rouleren onder gasten die zich de aankoop niet kunnen permitteren.

Dat was het voor deze keer. Een heel hartelijke groet aan ieder en “Ga met God”,

Riene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten